28 Haziran 2014

in the flesh s01e03:

Episode #1.3

--- spoiler ---

.adamlar dramlara boğdu ve güzel yapıyorlar. rick'in tekrar öleceğini düşünmezdim. baba karakterinin iç çatışmaları ve salak rahibin de katkısı ile oğlu yeniden gelecek diye öldürdü onu. mahşer günü muhabbeti falan mı bilmiyorum ama zombi hikayesi hayli farklı durumda.

.öncelikle ısırılanlar virüs kapıp zombi olmuyor. virüs olayı falan hiç değil herhalde. bir yıl önce ölenler dirilmişler ve beyin yemeğe başlamışlar. tüm hikaye böyleymiş, daha sonra ölenlerin geri geldiği de görülmemiş. 

.şimdi bunlar pds modunda bir şey yiyemiyorlar içemiyorlar ama nasıl ayakta duruyorlar. tamam vücutları yaşamıyor ama ölülerse neden daha çok çürümüyorlar? beyinlerine verdikleri sıvı sırf eklemlerin içindeki sıvıya bile yetmez sanki. öyle detaylı düşünmemişler mi? olaylar nasıl oluyor? açıklama yok henüz.

.diğer tarafta cevapları olduğunu iddia eden bir maskelimiz var, espirili kızımız da ona doğru yol aldı. tekrar görecek miyiz? bu elemanı hikayeye dahil edecekler mi bilmiyorum. sadece hoşgörüsüz toplumdan kaçışı simgeledi şimdilik.

.intihar meselesine de güzel dokundurma yaptılar, geri dönme şansı olup da yüzleşilse herhalde böyle olurdu olaylar. geri dönüş ve sonsuza kadar yaşama, hikayeyi derinleştirmeleri lazım. bu konuda çok açıklar var.

--- spoiler ---