29 Haziran 2014

cesar 911 s01e01:

Family Feud

cesar abi yine iş başında bu seride komşusundan şikayetçi olanlara gidiyor, sorunlu köpeği tespit ediyor ve ışık hızında çözüyor. köpeklere fısıldayan adama göre farkı bu, tabi görüntüler daha kaliteli, hd çekim ve yayın söz konusu. cesar abizin beyaz dişleri, beyaz saçları ve kaslı vücudunu pek net görüyoruz, nasıl kasa kasmışsa artık karın kısmı bir acayip görünüyor. yanlış bir şeyler yapıyor olmalı hehe. neyse mevzu belli, her türlü izlenir de denk geldikçe devam ederiz artık. yapacak bir şey yok.

ben bu seriyi numaralandıranların, bölümler isim verenlerin, bunları internette paylaşanların ta... ulan doğrusu yok.  her taraf kendine göre yapmış. serinin ismi değişmiş. imdb'ye güvendik yaptık, hepsini döndüm geri değiştirdim. tvdb'ye güvendim bu sefer ama kendi sitesinde üçüncü sezondan sonra bölümleri üstüne koymuşlar. özel bölümleri hiç yazmamışlar. artık tvdb'den devame derim, mal oğlu mallar. çok sinir ettiler. gereksiz gereksiz uğraştırıyorlar. sanki düzeltmesem bir elit ağlayacak gözleri yaşlı. olacak iş değil. özel sezonun numarasını sıfır yaptım. herhalde sıfırıncı sezon diye yaptığım başka bir örnek yoktur. bu da ders olsun itlere.

--- spoiler ---

.ilk köpeğimiz sahibini ısıran minik siyah bir tip. küçükken pek tatlıymış büyüdükçe güvensizlikten sahiplerine saldırır olmuş. hiç bir yerine dokundurmuyormuş, elleyenin façasını aşağı alıyormuş. en çok uzak doğulu baba boğuşuyor bununla, tutuyor yatırıyor falan ama işe yaramıyor. bir cesar dokunuşu lazım tabi.

.neyse komşusu başvuruyor tabi bu olay için ona da saldırıyormuş falan derken hemen yanlarına gidince allahın hikmetine bakınız ki köpek de dışarda sahibine zor anlar yaşatıyor, cesar müdahale ediyor, alıyor köpeği sürüsüne ötürüyor, güvensiz köpek zamanla cesar'a güveniyor ve patilerini elletebiliyor. sondaki görüntüler, sahiplerinin devamlı ağlak olması falan acayip idi. patisini tutma egzersizleri yapıyorlar köpeği oturtup, eleman noluyor lan bunlar manyak mı diyordur içinden kesin. fena ısırıyor yalnız, allahına kitabına bakmıyor dalıyor.

.ikinci olayda kardeşlerinin minik köpeklerine saldıran bir köpek için çağırıyor kardeşin teki, olayları başlatan da şikayet eden kardeşin minik köpeği olduğu ortaya çıkıyor. aslında köpek parkı (ki buralarda olsa bir harika olurdu) kısmında tüm sorunun sahibinden kaynaklandığı ortaya çıkıyor. kadın evhamdan dolayı köpeği gazlıyor imiş, cesar'ın genel çözümü bu zaten bir sorun varsa sahiptedir diyor ama bu sefer hakkaten kadında bir sıkıntı olduğu belli.

.sonraki görüntülerden olayları pek de çözemediğini görüyoruz, evin içinde tasma takmaktır şudur budur derken çok da ilerleme kaydedemiyorlar. ikinci kısım boşa gidiyor böylelikle.

--- spoiler ---