12 Haziran 2014

animals gone wild s01e03:

Ambushed

benzeri belgeseller vardı, artık görüntüler hep hd o güzel. enteresan kareler de var tabi, koskoca nat geo wild boşuna yayınlamıyordur seriyi. bölüm isimleri hakkında net bilgim yok biraz sallama olabilir. imdb bilgisi de henüz yok, 2014 yapımı bir seri herhalde. bakalım denk geldikçe izlenir kıvamda. hafif komikli, çılgına dönen hayvanlar türkçesi zaten daha ne olsun.

--- spoiler ---

.cam kafesler ardında aslanların eğitmenlerini kapması görüntü ile başlıyoruz. çok fazla kan akmadı ama koca aslanın bakıcısını ısırması iyidi. esneme göz dağı vermek imiş. eleman fark edemeden kaptı. dişisi de olayı ayırdı o iyidi hakkaten. hazır kapmışken öldürse olay olurdu da kurtardılar elemanı.

.timsah ve  yılan balığı meselesi de çok enteresan idi. timsah yakalıyor balığı, çarpıyor timsahı, veriyor elektriği, veriyor da veriyor. timsah bayılınca kurtuluyor. kasılıp kalıyor hayvan hehe. ısırdığı şeyi dikkat etsin tabi.

.fotoğrafçıya kafa atan geyiğimiz de fena değildi. fotoğrafçının gözü falan çıksa o da iyi olacaktı ya ufak bir çizik oldu.

.köpek ile dalga geçen su samurumuz vardı. çok fazla dalga değil ama işte koşturtuyor oradan oraya pek bir şey olduğu yok. zaten köpeğin başına bir şey gelirmiş olası bir karşılaşmada.

.ayıların gizli kamerada kaşınmasından, tavandan düşen kediye, gereksiz konular da vardı. bunları da komiklik olsun diye yapmışlar herhalde. komik komik olmasına. ha bir de kafesteki dalgıçların suratına kakasını yapan köpek balığımız da vardı.

--- spoiler ---