31 Mayıs 2014

continuum s03e09:

Minute of Silence

--- spoiler ---

.sanctuary'nin hanry'si geldi diziye, ne kadar kalır bilmiyorum ama gelecekten gelmiş ve hafızasını kaybetmiş biri şeklinde ortaya çıktı. eski asker iyi de dövüşüyor falan filan ama işte gizeme ne hacet, gizem üstü gizem bombası oluyor. sadece kiera'nın gelecek yönetimi sorgulaması adına bir ıkınma yaptıklarını düşünüyorum.

.baştaki ve sondaki görüntüleri toplarsak kimlik çiplerini çıkartan insanların olduğu, insanları fişleme mantığı ve tabi doktorun dediği gibi her zaman kanuni olan doğru olan anlamına gelmiyor vurgusu ile işler tamamlanmış oluyor. büyük olasılıkla yeni karakterimizin de çipi falan çıkmış ve sistemden tamamen silinmiş gibi olabilir. o yüzden kiera'nın verilerinde de görünmüyor.

.neyse alec v1.0 kiera'nın kafasından parça aldı. cpr'mi diyorlardı neydi. onu kullanacak herhalde ama alec v2.0 zaten görüntüyü verdiydi kiera'ya kimin öldürdüğü belli ama sırf bunun için mi yapıyor onu bilmiyorum. belki mal alec v1.0 kendi işleri için kullanacak olabilir. kim bilir artık kimin ne olduğu belli değil dizide, attırı verdiler hallaç pamuğu gibi.

.kellog şirkette koltuk kazandı, carol da liber8 yardımı ile betty'nin katillerini yakaladı. kimsenin ne yapacağı belli olmuyor. üstelik betty olayı ilk hainlik idi, kötü insan idi şimdi öldü ela gözlü oldu. tamam etkiliydi ama bu kadar da abartmamaları gerekirdi.

.şimdi tüm herkesi izleyen ve teknoloji çalan kim diye soruyoruz ama paralel devlet hesabı onu da cevaplamadan kalacaklar böyle sanki bakalım ne olacak?

--- spoiler ---