19 Nisan 2014

supernatural s08e09:

Citizen Fang

--- spoiler ---

.castiel yine unutuldu, belliydi de yine saçma geliyor bana. benny meselesi ile geldiler bu sefer. iyi vampir meselesi zaten çok zorlama şimdi adam cidden güvenilir diye bize izletiyorlar. belki öyledir, hakkını yemeyelim derken karakteri seviyoruz ve ölmesin diyoruz. eh bu da başarı ama konu olarak inanılmaz saçma çünkü ulan yaratık mı yok gidip bunun peşine delinin tekini takıyorsun.

.martin meselesi cidden saçmaydı, sam'in böyle bir iş yapması da saçmaydı. hani önceden dean boş yere arkadaşlarını falan öldürdü anladım da intikam mı yani mesele? neden doğru düzgün düşünen kimse yok şurada?

.üstelik olay da kapanmadı, martin'i öldürdü diye peşinden mi gidecek yani? cidden hak etmişti. bu alphas ve stargate universe'ten gördüğümüz hatunu yani sevgili torunu, kim tehdit ederse ölümü hak etmiştir. 

.sam'in hayalleri ve dean'in hem olaydan uzaklaştırmak hem de eskiye bağlanma meselesini çözmek için mesaj atması meselesi toptan inanılmaz saçma geliyor bana. tamam olayda işe yaradı da bu ne arkadaş, kadın evliymiş kocası afganistanda asker imiş de ölmüş sanmışlar sonra çıkmış gelmiş. bu ne? böyle konu mu olur lan.

--- spoiler ---