11 Nisan 2014

supernatural s08e02:

What's Up, Tiger Mommy?

--- spoiler ---

.bu adamlar ne yapmak istiyor? ortaya bir şey atıp yine sıfıra sıfır elde var sıfır. tablettir, elçidir. şimdi kimse yok. neymiş ihtiyacı olmayan insanları öldürüyormuş. ulan dizi iki kişi ile gidiyor ondan diye bağırasım geldi.

.yaratıkların güçlerinin olmadığı bir bölge miydi şimdi orası? e işte süper bir üs olur daha ne istiyorsunuz? bu bölge içinde crowley annenin içine giriyor ve tanrıyı uzağa attırıyor, diyor ki bir iki numara öğrendim elemandan. iyi güzel de numara o kadar mıymış yani? sonra niye gücünü kullanmıyor?

.gücünü kullanmadı diyelim, tazı gibi dean nasıl yaşlı karıyı yakalayamıyor. hadi boğazını geçtim tablet uzağa gidince hala niye karıyla uğraşıyor. hadi onu geçtim, tableti aldığı zaman kapıda diye mi yanaşmıyorlar crowley'e. ne yapmaya çalışıyorlar ulan.

.açık arttırmadır, geyiklerdir, insan ruhuna göndermelerdir. buzz aldrin miydi o abi ile anlaşma yapmış bizim crowley hehe. o isimle biri nasıl aya çıktı diyor. dünyaları verdiler ama kabul etmedi bir ruhu kabul etti. bu ne lan? şaka gibiydi. şakalı yapmışlardır da mesaja denk düşmesi olmadı işte.

.arkada bir de castiel hikayesi var. bizim dean satmış castiel'i. durumdan bunu anlıyoruz. ilkin castiel onu leviathanlardan korumak için yanlız bırakmışmış da sonra bir haller olmuş. kaç bölüm daha süründürecekler bu konuyu bilmiyorum ama hiç manası yok. allahın yaratığı ile kanka olup da castiel gibi bir meleği sat. olacak iş değil. üstelik kafası da yerine gelmiş. araf temizliktir falan derler herhalde buna da açıklama olarak.

--- spoiler ---