4 Nisan 2014

revolution s02e18:

Austin City Limits

--- spoiler ---

.jason'u öldürdüler adamlar. tutup nanitler geri getirmezse adamı yok yere öldürdüler diyebilirim. hem de babasıyla da kötü ayrıldı. tom kafayı yiyecek allahın izni ile... bir şekilde kendine gelecek kızı çok seviyor falan diye düşündürdüler ama iyi bari çok da saçmalamadan öldürdüler adamı iyi oldu yani.

.suikast muhabbetini vatanseverler için kötü konuşmaya mı bağladılar? oralarını çok takip edemedim. suikast yapsalar ne olacak? tutup başa mı geçecekler? adamlarını mı geçirecekler? hikayelerin altında ne olduğu belli değil öylesine takılıyorlar gibi. hele bir de suikastı yapacak çocuk ilk başta öldürmedikleri çocuk değil miydi? insanın tutup sıradan kesesi geliyor hepsini. salak rachel yüzünden oldu hepsi yani.

.göz kapağı ve numara meselesine bir çözüm bulabilirlerdi. dövmeyi sildirmekten göz kapağını kesmeye kadar artık ne bileyim, orası da biraz eksik kaldı.

.aaron olaylarında karısı yerine geçmiş nanitler, seks yapmayı falan merak ediyormuş şakacılar sizi... oradan da olay çıksın diye diğerlerine geldiler. öyle kem küm edecek aaron kızın beynini ele geçirmişler falan falan işte.

--- spoiler ---