6 Nisan 2014

grimm s03e17:

Synchronicity 

--- spoiler ---

.uzun süredir, tekil konu olmayan bir bölüm yaptılar. hem de sezon sonuna daha beş bölüm kala yaptılar bunu. biraz zorlama işler oldu ama fena olmadı, güzel oldu. bu sarışın hatun döndü dolaştı yine nick'e geldi. hem de annesi vasıtası ile...

.avrupadan uçakla kaçırdılar, tam  yakalanacak iken annesi geldi yardım etti falan, neyse uçakla brezilyaya falan gidelim muhabbetinden yine portland'a geldiler. en güvenli yer nick'in yanı imiş. annesi öyle düşündü de nasıl güvenli yan onu anlamak zor.

.hem annesini öldürdüğünü falan da unutmuş, unutması da saçma biraz. sarışının hiç farkında olmaması da biraz zorlama. neyse ki yüzbaşıya kaçtı gitti. babası da evladını kucağına aldı ve bölüm orada bitti.

.şimdi anne oğul, bebeği bunlardan almaya çalışacak da bunlar güzellikle verecek öyle mi? özel velet olması meselesini de zorladılar ama tabi özel velet elbette gerekiyor. o yüzden kabul ettik.

.juliette meselesi de iyi oldu, tekrar evlenme teklif edecekken olaylar yine karıştı falan. sonra komaya sokan kadın geldi, sonra yok efendim bebeği ile ilgilendi. bunların hepsi de monroe ve rosalee evlilik meselesi ve sağdıçlık olayında da güneş gözlüğüne kadar lens falan ayarlasalardı bari. pek komik olacak gözlük hadisesi ya woge olayında nick'in gözleri değişiyormuş. onu da öğrendik.

--- spoiler ---