1 Mart 2014

the vampire diaries s05e14:

No Exit

--- spoiler ---

.resmen aptal yerine koyuyorlar. oturdukları yerden yeni şüphelenmeye başladılar. muhabbet etmeseeler tek başlarına şüphe edemeyecekler yani. caroline ve stefan da pek en iyi arkadaşlar canım. kesin bunlar arasında da bir şey görürüz. zaten aşk üçgenleri bitmiyor bir türlü.

.o kadar salak salak kıvırtmalar, gülüşler, minik kafasıyla oyunlar falan ulan yeni mi fark ettiniz işte elena değil. böyle mi davranırdı karın ağrısı elena? damon'dan vazgeçmiş de falan filan. iki kardeş birlikte takılsın bari oldu olacak. bu ne allah aşkına.

.nadia meselesi bir garip, en ilgi çekici kısmı o oldu. bir de tyler'ı başımıza getirdiler. onların da aşk üçgeni var diğerleri yetmez gibi. tyler, nadia'yı ısırdı. şimdi bundan öğrenecekler mi? yoksa tek tedavi klaus'ın kanı mıydı? buralar biraz karışık şimdi emin olamadım.

.neyse artık enzo muhabbeti de fena değildi ya o da kaçmış gitmiş oldu. ha en saçma yeri vampir kanı meselesi. öldürmeden içmeyi öğrenmesi kadar kolay bir şey yok. üstelik allahın vampiri öldürecek kadar kanını alsan bile ölmüyor işte. vampir insan kanı içsin, bu da sınırsız kaynaktan vampir kanı içsin işte. vampirden beslenen vampir yapmak da ne süper fikirmiş hehe. dünyanın en saçma şeyi oldu yani.

--- spoiler ---