28 Mart 2014

supernatural s07e12:

Time After Time

--- spoiler ---

.iyi güzel hayalet hikayelerini tekrar etmiyorlar ama şimdi üç ya da dördüncü kez zaman yolculuğu olayına geldiler yani tekrarın tekrarı oluyor, yeni konu nerde diye insanın sorası geliyor. hele daha bir sürü bölüm varken korkutuyorlar insanı. sam'in geleceğini görüyorum her taraf siyah kan man muhabbeti mi ne yaptı bu tanrı ölürken, sam'in kötücül olacağı muhabbeti ile geliyorlar ise yine yuh artık. 7 sezondur bir şey olmadı kalan bölümlerde mi olacak yani?

.dean cronos denen tanrıyı durdurmak için üstüne atlar ve 1944'e gider. Eliot Ness adında meşhur biri ile karşılaşır avcı olarak, hapisten kurtarır ve birlikte ava çıkarlar. filmlerden göndermeler ile dean geçmişten sam'a mesaj yollar ve tam olarak nerede olacağı belli olacak şekilde işleri toparlarlar.

.sam de diğer taraftan tanrıyı çağırma metodunu falan bulmuştur, çağırırlar. sopaylan birlikte gelir ve hengameden sonra sopayı saplarlar ve tanrı ölür. ölürken de bir çift laf falan eder işte.

.idget olayını yine duyduk da dedim bobby falan nerde? geçmişte mi? hazır geçmişe gittiler bobby'e bir not neden bırakmadılar? gibi gibi insanın bir sürü soru takılıyor tabi. hele normalde her türlü ölümden döndüklerini düşünürsek bobby'i kurtarma şansına sahiplerdi. hatta bırak bobby'i bir sürü şeyi kurtarabilirler idi. kısıtlı düşünmekteler sanki.

--- spoiler ---