20 Mart 2014

supernatural s07e04:

Defending Your Life

--- spoiler ---

.allahın mısır tanrısı amerikada ne yapıyormuş? tanrılardan gidelim derken biraz dağıtıyorlar kendilerini sanki. doğulu oyuncumuz da standart, kaç dizide gördüm bilmiyorum. kendisi mısır tanrısı ama iki dakikada uykuya gönderildi. geçici bir çözümdü ama dean paçayı sıyırmış oldu.

.şimdi niye dean yargılanıyor meselesinde sam cehennemde içini ferahlatmış diyor. dean de gittiydi cehenneme ama daha büyük suçluluk ile geri döndüydü? burası da pek olmadı sanki o yüzden son dialogları da iyi bulmadım.

.daha kötüsü asıl olayı sakladılar, sam'in yine hiç bir şeyden haberi yok ve mutlaka bir gün haberi olacaktır. hele böyle üstüne bölüm yaptılarsa bunun geçip gitmesi zor görünüyor. bir bölüm sonra bu meselenin suçluluğu ile bölüm yap sonra hiç bir şeye bağlamadan bölümü bitir.

.dean öldürdüğü yaratık için vicdan azabı duyuyor mu? bu da ayrı bir muamma, belki sam'den sakladığı için öyle bir durum olabilir ama onun da ayrımını yapamadılar sanki. öyle eski bölümlere göndermeli ve mahkemeli bir bölüm olmuş oldu. her uzun soluklu dizide bu mahkemeyi de görürüz bu arada. onu da yapmış oldular.

.köpek meselesi iyidi, araba olayı da fena değil ama osiris'in sınır tanımaması fena değildi. köpek dövüşü yaptırdığı için adamı ölüme mahkum etmek de harikulade idi.

--- spoiler ---