24 Mart 2014

helix s01e12:

The Reaping

--- spoiler ---

.esas konusu ölümsüzler ise konuları neden açıklamıyorlar? hatake 500 yaşından yaşlı imiş, ney? hani bu virüs ile ölümsüz oldulardı bunlar? ne zamandan beri virüs var? neden şimdi salgın olmuş? bir sürü soru var ortada ama adamlar evlat sevgisinden falan gidiyor.

.ha evlatlardan seç muhabbeti fenaydı ama bizim şişko daniel tasmasını elledi ve kafadan koptu. üzüldüm yine iyi elemandı ne olursa olsun. hatake'nin dağıldı, şöyle gitti geldi falan. tırpan mıdır nedir? o salağı da yakaladılar. yok efendim anasıymış öldürdüğü sarışın.

.hadi onu geçtim, ellerindeki kutuda julia'nın anası, hatake'nin karısı varmış. analardan gidiyorlar adamlar. ölümsüzlüktür, hastalıklara çaredir ya da dünya çapında salgındır gibi konu var elimizde ama analardan gidiyoruz. veletlerle uğraşıyoruz falan hehe.

.izletiyor kendini de işte genel hikayeyi bakalım açıklamalarına ömürleri yetecek mi? şu halde benim anladığım bir ölümsüz kesim var. bunlar virüsü bulmuş, bu özel tiplerin dna'sı virüs ile etkileşime geçince ölümsüz oluyorlar. julia'nın durumu da ayrı bir özel, omurilik sıvısı ise diğer insanları ölümsüz yapabilme, her türlü hastalığı iyileştirebilme kabiliyetinde. bir de diğer virüsten etkilenen vektör denilen tipler var ki bunları da iyileştirme metodu buldular. iyileştiklerinde normal insan oluyorlar falan filan. yanlış anladımsa onların suçu yeminle.

--- spoiler ---