9 Mart 2014

helix s01e10:

Fushugi

--- spoiler ---

.virüs ve serinin özünü beğendim de detaylarda biraz sıkıntı çıkartıyorlar. şimdi bunlar dönüp geliyor tümörlü hatun ölüm döşeğinde, muhabbete dalıyorlar. bakmışsın kalbi duruyor falan. ulan öldü mü yoksa diyorsun ki ölse aslında iyi olur ama öyle değil, yok daha ölmemiş bir kaç saati kalmışmış. o kızı kurtaracaklar, hafiften ters köşe olması iyi oldu ama kansere çare meselesi yaptılar o iyi idi.

.daha öncesinde julia ve alan yanlarında koruma olmadan gidiyorlar virüsü alıp kaçan adamı bulmaya... lan bir de hatake manyağı tehlikeli mehlikeli diye kalıyor öyle. yanına güvenlik ver, sen necisin arkadaş? neyse ki halletmişler gelmişler diyoruz ama bir bakıyoruz julia virüsü yok etmemiş. şimdi iyiye kullanım için mi? yoksa içinde bir şeyler mi değişmiş bu hatunun?

.neyse soruları sonuna kadar cevaplamayacaklar tabi. şimdilik 500 kişinin ölümsüz olduğunu öğrendik. ilk virüs tedavisi ile mi olmuş? yoksa dnaları ile ilgili bir mesele miymiş? oralar biraz karışık.

.500 kişiden biri sevgili kel abimiz de julia'nın anasına ihanet ettiği için 29 yıldır zindanlarda çürüyormuş. bir sevmek bin defa ölmektir şarkısını söyleyerek de kendi kendini öldürdü. sonsuz yaşamı dolduracak bir şey yok dedi bu hayatta, sonlusunu doldurduk da bunun derdine düştük tabi.

.köy kurtarma meselesi aşk hikayesine döndü. bizim asker oğlan ile ikizlerin kız kardeşi kaynaştılar. zaten bu eleman neden iyi davranmaya başladı, işte hep bunlar sevda hehe. neyse olaylar fena gelişmiyor. detaylarda saçmalamasalar iyi olacak. mesela peter nasıl o hale geldi, nasıl konuşuyor. ağzından niye kan saçmıyor falan hepsi karman çorman oldu.

--- spoiler ---