7 Şubat 2014

The Originals s01e13:

Crescent City

--- spoiler ---

.cadılar olayları dürdüler resmen. hasattan kalkan tip eski tip olmuyor mu? yoksa kız cidden inançlı olduğundan mı böyle manyağa bağlayıp teyzesini öldürdü bilemedim. sophie şu an öldü yani, ölsün zaten fazla yaşamıştı salak. ölmediyse bile klaus canlanıp öldürür zaten.

.şimdi mal marcel araya girmese böyle bir şans elde edemeyecekti. sonuç olarak klaus yine haklı çıktı çünkü çocuk öldürmeyiz dediği çocuk da güçlü cadılardan biri çıktı. yine de klaus'un paketlenmesi iyi oldu. iki kökeni de paketlediler elijah ise tercih yapmak zorunda kaldı.

.tercihini de tahmin edileceği üzere hayley'den yapmış oldu. aslında telefonu o açtı diye de öyle oldu diyebiliriz. sevdiği için de diyebiliriz artık nerden yaktığımıza bağlı. sonunda da milleti tehdit etti. başa geçsin elijah abimiz. ağır abi oldu ailesi ile uğraşılınca.

.hem de eski sevgilisi celeste yapıyor bunların hepsini. deli gibi intikam, ha intikamdan başka bir mesele bulamıyorlar ama yapacak bir şey yok. güzel bir intikam tasarlamış kadın. şimdi de paylaşamadıkları şehri cadılar ele geçirmiş olacak. kurt adamlar da hak iddia ediyor şehir üzerinde bak bunu da not edeyim. ne şehirmiş arkadaş.

.papazı delirtecekler yine, klaus kurtarmaya falan çalıştı da olmadı tabi haliyle...

--- spoiler ---