1 Şubat 2014

supernatural s05e02:

Good God, Y'All

--- spoiler ---

.olaya allah'ı da mı karıştıracaklar? castiel'in heyecanlı girişi var planlar açıklaması süperdi de sonra bu kıyamet meselesini hayli uzatacaklar gibi geldiler. sleepy hollow tadında bir şey olacak. tabi şimdiki dizi olandan bahsediyorum. bir de o kolye neydi de allah'ı bulunca parlayacak onu unuttum ben. açıklarlar herhalde bir ara.

.mahşerin dört atlısı ve incilin vahiy bölümü ile devam edecekler gibi duruyor. tekil konular olarak hiç fena değil. en azındna hayalet hikayelerinden iyidir ama diğer tarafta lucifer ne yapıyor? kıyamet nasıl geliyor? olayların büyük çerçevede akışını unutturuyorlar. yirmi bölümlük büyük çerçeve yapmaları zor tabi.

.bobby sakat kalınca rufus adlı eleman mı gelecek meydana? ya ellen? onu da ne zamandan sonra gördük, hepsini toparlamış oldular da hepsi yine tek bölümlük tabi.

.asıl olay kardeşlerin ayrılmasıydı ama onda da pek içime sindiklerini söyleyemem. sam avlanmayacak mı yani? e avlanmasın ama oturduğu yerden destek versin? en çok araştırma ve çözüm işlerini yapıyordu? mesele tehlikeli olmak ya da kendine güvenmemek değil de başka bir şey yapsalar anlaşılır olurdu. böyle biraz gelişigüzel oldu. ayrı takılacaklar, bölümler iki tarafın olayları ile daha hızlı gelişebilir tabi. bakalım artık.

--- spoiler ---