3 Şubat 2014

sleepy hollow s01e13:

Bad Blood 

--- spoiler ---

.bizim walter bishop abimiz gerçek kötüymüş ya onu iyi yaptılar. başından beri günah yiyici, zorla işler yapıyor, yaşlıdır dokunmayın tarzında takılıyordu ama son bölümlerde hep vardı, hepsi de numaraymış. oyun oynuyormuş bunlara.

.üstelik bu da yetmez gibi bu abimiz, ikabat'ın oğluymuş. vay vay daha neler. kanı kendini hayatta tutmaya yetmiş, ağaç köklerinden beslenmiş. pek mümkün değil gibi ya hangisi mümkün onu anlamak mümkün değil zaten hehe. her şey iyi güzel ama neden yaşlanmış onu çözemedim. hadi yaşlandı diyelim neden 200 yaşında falan değil? yavaş yaşlandı falan denecek de ne bileyim yemezler pek.

.yemesek de gargara ettik, sonunda kötü bitirmiş gibi oldular. bir türlü zaten engelleyemiyorlar bir şeyleri. mahşerin dört atlısından ikincisi sevgili savaş zaten gelmiş on yıl önce. bizim abby ve kardeşi buna tanıklık etmiş ve hafızalarından silinmiş.

.iki tanığı ayırma olayı için mi arafta kaldı bu kızcağız? orası da biraz zayıf kaldı sanki. tamam katrina'yı büyü için çıkardılar iyi güzel de başka bir sebep daha olmalıydı sanki. yerine geçmeyi de kabul ettik ve hatta kehanetin gerçekleşmesi de iyi idi ama işte dünyayı kurtarmak değil de işler diğer türlü olunca kötülerin planına tam uymadı sanki.

.sonuç itibari ile kötülerin planı daha bir sağlammış diyebiliriz. iki süvarimiz de gelmiş oldular. kıyamet ne ara geliyor onu bilemiyoruz ama bu hızla giderse dizi hayli uzar.

.bu arada iki bölüm birden olduğu için atladığımız ayrıntılar oldu. onları da sona ekleyelim. telefon değiştirme meselesinde güzel dokundurmalar yaptı sevgili ikabat. önceki bölümün başlarındaydı.

--- spoiler ---