6 Şubat 2014

revolution s02e13:

Happy Endings

--- spoiler ---

.iki elleri ile bir bölümü doğrultamadılar. yok efendim vatanseverler için asker lazım. asker için paralı asker, paralı asker için elmas. elmas için soygun falan derken yine başladıkları yere geri döndüler. muhtemelen bakıştığı kadın gelip kutaracak monroe'yu...

.erteleme dövüşü ve planları fena değildi ama salak gibi topluca çıkmaya çalışınca yakalandılar işte. daha da saçma yapamazlardı helali hoş olsun.

.miles ile yengemiz birlikte idi. bu da yetmez gibi senkronlu bir şekilde monroe'nun oğlu ile charlie'de düşüp kalktılar. monroe geldi de isyan etti falan bir bakıma komikti yani. neyse milletin aşk hayatı bizi ilgilendirmiyor.

.diğer tarafta saçma tom hikayesini iyice saçmaladılar. amerika başkanı monroe'yu istiyor. karısını buna karşı kullanıyor. tom da karısı öldü yalanını tekrar kullanarak miles'ı kandırmaya çalışıyor.

.nanitler şifa dağıtan üçüncü yazılımcı arkadaşa getirmişler. o hikaye pek bir güzel yere gidiyor aslında ama saçmalamazlar umarım. bakalım pek ilerlemedi işler ama mantığı güzeldi. tanrı ile ne farkı var demeye getirdiler ki daha önce de demişlerdi.

--- spoiler ---