21 Ocak 2014

supernatural s04e13:

After School Special

--- spoiler ---

.hayalet avcılarında başka bir bölüm diyelim. adamlar kendi hikayelerinden sıkıldığından nostaljik takıldılar ki o bölümleri hoştu. biraz kör gözüne parmak gibiydi ama yine de güzeldi. gençlik yıllarında okula ilk geliş sahnesindeki müzik pek güzeldi bu arada, not edildi.

.neyse vakti zamanında millete zorbalık yapan bir tipe ağzının payını vermiş bizim sammy oğlanı ama o şişko elemanın da hayatı kötüymüş. 18 yaşında ölmüş, pek sinirli bir elemanmış. ruhu da saklanan saç tellerine bağlı kalarak insandan insana geçip okulda terör estiriyormuş.

.ha vakti zamanında millete kötü davranır iken şimdi zorbaları cezalandırması, şişko kızın öcünnü alması falan biraz saçmaydı ama işte sammy yüzünden olmuş hepsi.

.sammy okulda pek popüler olmuş bu olaydan sonra. bir de hocası aile mesleğini devam ettirme konusunda tavsiyede falan bulunmuş. ondan da dem vurdular biraz. sorumluluklar falan var dedi yavrum yazık, sanki avukat olsa öyle takılacaktı piyasada.

.dean'de vampir günlüklerindeki caroline ile takılmış biraz, ailesi ile tanıştırmak isteyince bırakmış kızı. o da buna ayar verdi falan. bu elemanlar arasındaki yaş farkı kaçmış onu da merak ettim ya neyse artık.

--- spoiler ---