11 Ocak 2014

revolution s02e10:

The Three Amigos

--- spoiler ---

.dizi nereye gideceğini bilmeden gidiyor gibi. aaron olayı haricinde ilgi çekici bir şey de yok aslında. monroe'nun planı tekrar cumhuriyeti kurmakmış da babadan oğula geçmeliymiş falan filan. yok artık lebron demeden edemedim. o kadar bölüm bunun için mi uğraştırmışlar. ha oğul meselesi, tanışma meselesi falan kötü değildi de yok yere kastırdılar.

.geride kalan çarli ve dedesi de saçma sapan işler peşindeydi. silah diye portakalları toparladılar. onlarla da halkı uyutuyorlarmıymış neymiş? siyasette yeni dönem uyutan portakallar falan. boş beleş bir mevzu bu. tabi vatanseverlere karşı duracaklardı da bizim ekip, terör estireceklerdi falan. daha bekliyoruz on bölüm geçti.

.tom olayı zaten tam bir kabızlık abidesi, bir şey olduğu yok. adam tutkulu tutkulu takılıyor ortalıklarda. karısı için dünyaları yakacak idi güya şimdi karısı başkasıyla takılıyor şimdi gücün peşinden mi gidiyorlar hem de büyük gavatlık örneği göstererek. pek bir saçma cidden.

.aaron dedeye ağır çıkmadan ortamdan uzaklaştı. sevgili nanitler bir yer ismi dediydi gitti oraya bulmaya, eski beyin takımından zenci hatunu buldu. bir şeyler döndürüyorlar orada demek. hele bu nanitler nasıl bilinç falan kazanmış bir onu açıklasalar ya. hiç sanmıyorum.

.meksika rüyasıdır, günlük işçilerdir ottur boktur, göndermeleri de görmedik sanmasınlar.

--- spoiler ---