5 Ocak 2014

grimm s03e09:

Red Menace

--- spoiler ---

.diğer 7 puanlık bölümlere nazaran daha iyi idi ama bir 8 etmiyordu sanki. bilemedim artık. iyileştiren elemanlar. önüne geçenin wesen olması falan kötü değildi belki ama bunlar bize ne anlatmak istiyor diye durup düşününce hiç bir hikaye yok gibiydi. üstüne bir de en yakın arkadaş ve kocası da wesen falan filan bir şeyler çıkarıyorlar.

.sanki at ile deve, hani hayvan bakımından değil de konu bakımından, ne olacak yani nick halleder iki dakikada. pat diye bölümü bununla bitirmek de neyin nesi? genel konu bu kadar aksak olması pek hüzünlü. resmen dizi boşa sardı.

.üstelik nick'in süper güçler kazanması falan da ortada iken bir sürü yere gidebilecekken buralarda sürünüyor gibi geliyor bana. büyük ölçekli işler bekliyoruz. böyle kıytırık yan konular olmaz. hani bu bölümün sevgili şifacı eski katil rus'umuz meselesi fena değildi ama yine de olmaz böyle.

.neymiş efendim, şifa verdikten sonra azıyormuş. bu da üfürükçü hocaların durumuna benzedi biraz. karısı durumdan rahatsızmış. katil kim oynar iken hizmetçiymiş hehe. neyse sonunda adam kendini feda ediyor falan.

--- spoiler ---