28 Aralık 2013

the vampire diaries s05e09:

The Cell

--- spoiler ---

.konuları bitirince ağır saçmalamaya başladılar. ulan niye ben öldürdüm diyorsun? bu mudur çıkış planın? elenaya her türlü eziyet edecekleri belli, bırak konuşsun belki etki altına bile alırdı yakınlaşsa idi. yok efendim neymiş her nesilden birini sağ bırakıp sonra tekrar tekrar öldürüyormuş. bu yeni olaylara giren elemanın da olayı buymuş.

.hem de elena ile kaynaştıktan sonra da devam etmiş, bak sen şu işe. bir anda eski şeytan oldu bizim damon da akıl sır ermiyor. bu kadar olayı kimseciklere anlatmamış çünkü arkadaşını satmışmış, insanlığını kapatmışmış. sanki ilk defa olan bir şey. sanki daha önce bir sürü olay olmadı da bir tek bunu anlatmadı.

.üstelik elena'nın babası da bu işlere bulaşmış, vampir üzerinde deney yapıp bilime katkı sağlıyorlarmış güya. bildiğin işkence işte hani nerde bilm? orayı da saçmalıyorlar ya neyse bir sürü olay. hele kaçış planında bir tane insanı arkadaşına uzatıp da en azından kendisinin çıkmasını sağlayamaz mıydı? bu eleman beni sattın diye peşine düşecek ya elli yıldır adam üzerinde işkence yapıyorlarmış, elli yıldır kaçamaz mı lan bir insan, neyse vampir işte.

.bunlar yetmez gibi, yetmez ama hayır olamaz dercesine katherine ile stefan birlikte takılmaya başladılar. hep bunları evren mi yapıyor nedir? diğer karakterleri de göremedik.

--- spoiler ---