26 Aralık 2013

the vampire diaries s05e08:

Dead Man on Campus

--- spoiler ---

.önceki hikayeyi hakkaten bitirdiler mi yani? iyice saçma olmuş, başka işlere geçtiler şimdi. matt meselesi bile geri geldi saçma sapan. katherine olayı var bir de, annecilik oynuyor falan. stefan travma sonrası stresi derken daha ne kadar saçmalayacaklar diyorduk. bunlar yine birlikte mi olacak nedir diye sınırları aştılar.

.neyse esas kötümüz doktor ve onun ekibinden olacak herhalde. vakti zamanında damon'da bu testlerden geçmiş. tekrar yakalandı ki doktor ile muhabbetleri tamamen saçmaydı çünkü ne ara kanına mine aldı tekrardan? kanını boşaltıp bunu etki altına almışlar idi. diyelim geri verdiler kanı ya da minelendi adam yine kanını boşalt ve etki altına al işte yok efendim işkence yok şudur budur.

.bunu geçtik, damon elemanı mineye dirençli değil miydi? kaç bölüm önce aynı muhabbet yapıp unutuyorlar herhalde. şimdi mine buharı ile yakalandı. ha yakalanması gerekiyordu yakalandı ama ne bileyim saçmaydı.

.bir de bilim insanımızın durduğu yerden canavar kanı emen vampir yapması da abartı geldi. hani haşere öldüren haşere yapmak gibi. biyolojik mücadele gibi. ki öldürdüler jess'i... ceremi ve bonnie meselesi de baydı şimdiden bir de her ölen süper güç bu kadar az mıymış? çatır çatır vampir öldürüyorlar idi the originals'de nereye gidiyor onlar? hep yarım yamalak yapmışlar bunları.

--- spoiler ---