24 Aralık 2013

the vampire diaries s05e06:

Handle with Care

--- spoiler ---

.artık pek bir saçmalıyorlar. bir tane daha elena geldi. tüm zamanların görsel ikizlerini toparlasınlar sadece o kız oynasın madem tüm diziyi. katherine'yi öldürecekler mi nedir? amara mı geçecek onun yerine. 2bin yıl işkence çekmiş iyi güzel de bir gün daha yaşayamam denir mi sevdiceğinin kollarında? asıl tam tersi silas'ın ölmemesi gerekirdi. hadi ölmek istiyorlar, ikisi birlikte ölüp huzura kavuşsalardı bari.

.her türlü saçma oldu aslında ama devamlı bunların arasındaki çekim meselesi, elana stepfan aşkı meselesindeki açıklamalar yine de uğraşılmış gibi duruyor. ha dönüp tekrar aynı muhabbetler olacak mı? bir de stepfan'ın anılar geri geldi. şaka gibi artık bilemedim. tessa'mızın işlerine akıl fikir ermiyor. bütün olaylar aşk acısı olması da iyice beter yapıyor.

.üstüne elenayı bile bu hikayeye çekmiş olmalarına rağmen üniversitede bir gizli cemiyet olayı tutturdular caroline onlarla uğraşıyor falan o bile pek saçma geldi bana.

.bu kadar saçmalığa 7 puan niye dersek, akıcıydı işte. en azından hızlıca zaman geçirtti o fena değildi. bir de adamlar oturduğu yerden vampir hikayesi yazıyor. ona da yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---