18 Aralık 2013

the vampire diaries s05e05:

Monster's Ball

--- spoiler ---

.yine başka bir balo, yine ilişkiler de ilişkiler. caroline ile tyler çiftimiz ayrıldılar allahın izni ile. zaten olmazdı o iş. tyler klaus'un peşine düşecek imiş. the originals ile birlikte izlememekten böyle oldu ama şimdi bu eleman bu bölümden kalkıp gidip the originals'de klaus ile hesaplaşacak. tam yapamamışlar yani.

.bunlar haricinde silas'ın amacıdır. araf meselesidir, tessa muhabbetidir artık bir şey anlamıyorum desem yalan olmaz. şimdi adam ölmek istiyor başından beri ama öte dünyanın kapılarını açacak idi bu durum ve buna karşı çıkıyordu sevgili ekibimiz.

.gelinen noktada bonnie'yi hayata döndürüp silas'ın ölümünden faydalanmak niyetindeler. yani birlikte çalışıyorlar artık. katherine'yi bile harcadılar bu uğurda. ha harcanmayacak bir karakter değil. artık ölsün ulan derken. kızını bulduğunu öğrendik ve ölmediğini öğrendik.

.neyse genel plan açısından önce öte dünyayı yok edecek eleman, sonra cadı olup ölecek. budur yani tüm uğraşları. güçlerini de stefan'ın ölünce kullanabiliyor imiş. bak sen allahın işine.

.okuldaki hocamız ve ölen kızın yakını da yeni karakterler olacak herhalde. birbirinden sevimsiz insanlar. gereksiz gereksiz işler. köken hikayesini de batırdılar, bu hikaye de çok nadir iyi gitti zaten. yine başladığımız yere döndük yani.

--- spoiler ---