6 Aralık 2013

the legend of korra s02e12:

Harmonic Convergence

--- spoiler ---

.karanlık avatar fikrini pek bir beğendim. vaatu serbest kaldı sonunda o da iyi oldu. dünyanın şekli şemali değişti, geniş ölçekli çalışmalar da güzeldi. patlama çatlama sahneleri de hoş idi. araya bumi'nin flüdü ve naga'nın çadıra dalışı gibi güzel sahneleri de serpiştirdiler. naga'ları uzun süredir göremiyordur iyi oldu.

.harmonik birleşme öncesi yukardan dalalım bunlara planı biraz aceleye geldi, üstüne zaten pek de bir başarı sağlayamadılar ama sonuçta yapacak bir şey de yoktu. devamlı geldi gelecek derken korra aslında portalı kapatmaya çalışır iken elinde patladı.

.şimdi unalaq vaatu ile birleşip karanlık avatar mı olacak yani? süper olur aslında böyle bir savaş ya bakalım ne olacak. hem avatar dünyaya denge getirmedi meselesinden sonra karanlık ile aydınlık savaşı ile denge bulunacağı fikri de düşünülebilir idi ama tabi bir kere savaş çıktıktan sonra dengeyi ne yapsınlar?

.sonunda iyiler kazanacağı belli olduğu halde hikayeyi güzel işliyorlar. ortalara doğru durağanlaşmıştı ama bu yeni avatar meselesi pek bir beğendim.

--- spoiler ---