10 Aralık 2013

supernatural s02e12:

Nightshifter

--- spoiler ---

.şekil değiştiren konusunda iki etti, konu bulamadıkça dönüyorlar gibi ama yine de izletiyorlar kendilerini tabi. bu sefer  banka soygunu, rehine alınma durumu gibi bir olay ile başlatıp toparlayıp bitirdiler. helikopter falan gerçek değildi ama yine de fena görünmüyordu. binadır bankadır falan derken idare ettiler yani.

.fbi ajanının bunlar hakkında bu kadar bilgiyi nerden edindiğini pek anlayamadık. bunlara özel bir ekip kurmuşlar anlaşılan ama hala hiç kimlik sorgulamadan öyle geçip gidiyorlar. memleketin her karış toprağını geziyorlar. orası pek olmadı tabi.

.üstüne sanki sadece dean aranıyormuş gibi bir laf ettiler, sam de kaçaklardan olmuştu hatta bunun üzerine geyik bile yapmışlar idi bunu unuttular.

.şekil değiştiren kimmiş muhabbetini de abarttılar. buldukça insan öldü, zorladıkça adam kaçtı sonunda da kadında yakalamış oldular. aynı kadından iki tane olması falan hiç mi dikkat çekmez, hiç mi dna testi falan yapılmaz bu kadar doğa üstü olay nereye konur falan oralara hiç girmiyorlar.

.kendi başına olayları toparlamış çılgın zat eureka'nın aşcısı idi. eleman ile bizimkiler arasındaki dialoglar iyidi aslında. içinde hafif komikli şeyler olması diziye değer katıyor orası kesin.

--- spoiler ---