21 Aralık 2013

once upon a time s03e07:

Dark Hollow

--- spoiler ---

.emma için kapışıyor yiğitler. olayı buna döndürmeseler iyi bari. emma'da sadece henry'ye yer var diyor kalbimde o kadar. tabi bu işin sonu öyle gitmez. henry cephesinde de olaylar kız çocuğu etkisiyle ilerleyecek gibi. adada büyü kalmadı diye hastalanan bir kız buldu pan, onunla inanan kalbini yoldan çıkaracak anlaşılan.

.tabi henry bundan zeki olmalıydı, biraz saçma oldu ya işler ilerlesin diyoruz artık. pan'ı öldürmek değil de zaptu rapt altına almak için de pandoranın kutusunu  çıkardılar piyasaya. rumple'da her şeyler var maşallah. kutuyu almak için de fena plan yapmamışlar. iki konu birbiri ile birleşmiş oldu fena olmadı.

.kasabadan ayrıldıktan sonraki olayları da gösterdiler biraz. oralar da fena değildi. gizleme büyüsü dediğin şey nasıl tamponu koparttı oraya takıldım biraz. daha önce dışarı çıkamıyorlardı, şimdi içeri giriş engeli kondu. öyle manyak bir yer işte.

.pambuk ile yakışıklı arasında da sıkıntılar olacak gibi, yakışıklımız var olmayan ülkede mi takılacak? pambuk sevmeye devam edecek mi? hepsi reklamlardan sonra hehe. pambuğun saçları uzatsınlar, kepçe kulakları canımı sıkıyor artık.

--- spoiler ---