9 Aralık 2013

nikita s04e02:

Dead or Alive

--- spoiler ---

.amandanın başında kim var diye kafa patlatıyor bizim süper analistimiz de bizim gördüğümüz eleman ise çok da abartılacak bir şeyi olmaması lazım. ha nihai planını anlayamadık henüz ama önemli kişileri kaçırıp yerlerine tıpkısının aynısını koyma meselesi iyidi. ryan beylerin bunları uçaktan çözmeleri de iyi idi. bu arada imdb bilgisinde 6. bölümden sonra iptal görünüyor ya hayırlısı bakalım. biterse büyük eksiklik yaratmaz ama yine de bitmesine lüzum yok.

.neyse yine ikilemlerde kaldı nikita hanım, maykıl yandan kaykılarak (tam anlamıyla) tetiği çekti. bu ikilemler biraz baydı bizleri ama amanda ile nikita arasındaki bir mesele gibi döndürüp döndürüp getiriyorlar işte başka bir şey kalmamış demek.

.daha iyisi dna testi karşılığında teslim olurum falan diye bir yem attı ortaya, gider teslim olur mu bilmiyorum ama yine de tüm süreci satranç oyunu gibi hamleler ile attırıyorlar ise güzel bir hamle idi. amanda neler yapacak bakalım, amanda aman...

.börköfün sevgilisin duştan çıkış sahneleri ve nikitanın kurşun sonrası iyileşme sahnelerimiz vardı biraz gözlerimize çarpan, eskisi kadar kadın vücudu göremiyoruz dizide. bir de çok çabuk iyileşti bu nikita... bakalım aşk yarası ne kadar zamana iyileşecek hehe.

--- spoiler ---