30 Aralık 2013

misfits s05e06:

episode six

--- spoiler ---

.önceki bölümden devam ettirmemiş gibi oldular. pek de gülemedim bir çok yerine öyle yamuk yumuk işte. rudy'nin sertleşememe problemi ve sonra bunun düzelmesi de biraz recep ivedik mefumunu çağrıştırdı bende. ne bileyim daha iyi bir şeyler düşünebilirler idi oralara.

.süper kahraman olayını bir yere bağlamayacakları belli zaten, iki bölüm kaldı bitmesine. öylesine konu yapmasalar tek bölümlük olsa yine daha iyi ne bileyim. böyle konu varmış gibi bekliyor insan da bir şey çıkmıyor altından o kötü oluyor.

.kamufle eden sevgili kızımız hoşlar imiş de pek fazla göremeyeceğiz işte bir iki bölüm kaldı. süper kahraman olup da ne yapacaklar bakalım bu iki bölümde.

.kaplumbağa meselesinden, iyilik etme meselesine ve ölümcül hastalıklar meselesinden hastalığı kız kaldırma olarak kullanma meselesine kadar bir kaç şey vardı. eh işteydi hepsi.

.yaşama enerjisini alan deli kanseri olan bir tip var. götünü kurtarmak için finn'e geri verdi yaşama enerjisini de adam ya sonra tekrar şeytana uyarsa. o zenciyi halletmeliydi bence alex.

.ha bu o bunalım anındaki müziği not aldım daha sonra bir tümünü dinleyelim. hoş idi yine de belki listeye alırım sonra. kendisi Dan Michealson - Breaking Falls adında bir şey imiş.

--- spoiler ---