1 Kasım 2013

the walking dead s04e03:

Isolation

--- spoiler ---

.carol, sevgili vahşi öğretmenimiz iki kişiyi öldürmüş. nasıl olsa hastalıktan öleceklerdi, yayılmasın falan diye yapmış belli ki ama iyice kantarın topuzunu kaçırdığı belliydi zaten. şimdi bununla rick bir yerlere varmaya çalışacak. mahkeme falan mı kuracaklar nedir? çam yarması zenci de gitmeden damardan girince belliydi zaten öldürdüğü neyse çok da mühim bir konu olmuyor tüm bunlar...

.dışardan radyo yayını aldıkları için. amma velakin sezon sonuna ancak o radyo yayınına gideriz diyorum. kendi içlerinde yine ıkına sıkıla, tükene tükene devam ederler böyle. sonunda da sığınağa giderler, sonraki sezon da orada geçer. allahın hapishanesinde zombi olmasa hastalık oluyor işte.

.glenn'in hasta olması iyi olmadı ama ölmeyeceği besbelli, esas karakterlerden zaiyat olabilecek gibi değil çünkü limite indiler gibi, hep yan roller gidiyor. çam yarması zenci kardeşimizi bile esas karakter yapacaklar nerdeyse. bu kadar olay içinde bir de elemanın tribi ile uğraştık, rick yine hafiften çıldırdı.

.biraz sıkıntılı bölüme girdiler, bu hastalık meselesini ne kadar uzatabilirler, "çabuk çabuk" insan öldürüyor ama işte yok efendim hörşıl emmi kendini feda eder, yok efendim doğal ilaç bulur falan. bir çoğu ölmeyecek işte. diğerleri ilaç da getiremeyecek. kalan hepsi ölecek sonucu çıkartıyoruz. bir avuç olarak da duydukları sese gidecekler. bir nevi kendilerini tekrar etmek oluyor bu. bakalım ne olacak tabi, bilmiyoruz.

--- spoiler ---