3 Kasım 2013

supernatural s01e15:

The Benders

--- spoiler ---

.boş beleş bir bölüm oldu, bir iki hatası da vardı. polis bunu arabaya kelepçelediği zaman bileğindeki kısmı açmak üzereyken elemanlar geliyor. kamera tekrar bunun tarafı gösterince arabaya bağlı kısımla birlikte ortadan kaybolmuş oluyor. iki kilidi de bu kadar çabuk mu açıyor? hadi çabuk açıyor diyelim, ilk bilek mi açılır yoksa arabaya bağlı kısım mı açılır? eh işte olmamış yani.

.sapık baba kafesinde vur çıkarma diyor, gidiyor kafesi açıyor ve kurtuluyolar sonuç itibari ile... öyle bir noktaya düğümleyip böyle çözmeleri de kötü, böyle saçma sapan şekilde kurtulmaları da daha kötü oldu.

.bir kaç bölümdür dean hep kurtarmaya gelip de başarısız olan tipi canlandırıyor ne hikmetse. zaten anahtar aramak da saçma geldi bana, maymuncukla her şeyleri açıp gidip bunu mu açamıyorlar yani? bilemedim nasıl kilittir ama toptan saçma yani.

.en önemlisi doğaüstü bir olay da yoktu. supernatural mantığına da uymuyor. cinli minli bir şey sanıyorlar sonra insan çıkıyor, oradan da mesaj çakıyorlar falan. öylesine bir bölüm işte. toplamda hiç bir ehemmiyeti yok.

--- spoiler ---