15 Kasım 2013

misfits s05e01:

episode one

--- spoiler ---

.çatlak süper güçlü elemanlarımız da başlamış, ancak tedarik edip izleyebildik. güzel başladılar. insanlara çakarak güçlerini çıkartma metodu bir harika olmuş. ha ne ara bu işte bir geylik olacak derken bizim finn postu deldiriyor.

.gözetim memurumuz bu olayı yakalayınca gözleri doluyor falan ya o da bir garip. onda da bir geylik vardı sanki ya tam hatırlayamadım. yoksa bundan öncekinde miydi? bu adamı öldürmeseler iyi bari. arada laf attılar ama bir şey olmaz gibi geliyor bana.

.şeytan meselesi de fena değildi. ha nerden çıktu bu izciler dersen var bir şeytanlık onlarda zaten iyi görmüşler. tavuk olayı ve hani sen burada tavuk kesersen izinsiz seninle hesaplaşırız dedikten sonra tavuk toparlıyorlar.

.geleceği kazak olarak ören teyze de güzel bir güç, güzel bir tarz. o da bunları süper kahraman olarak görmüş. eh biraz yaptılar bu konuyu ama süper konu her yönden. bu yeni takımın böyle bir derdi hiç olmadı ama zamanla olacaktır belki. belki yine bir şey atıp arkasını doldurmayacaklar.

.eski takımdan, gelecekten gelip giden eleman falan bir sürü hikaye vardı. kaldı onların hepsi öyle, saçma sapan öldürdüler. diziden çıkardılar. tatile çıktılar falan gittiler hepsi öyle. neyse eski takımı hala özlüyoruz.

--- spoiler ---