24 Ekim 2013

the walking dead s04e02:

Infected

--- spoiler ---

.grip gibi bir şeyden ölmüş geçen bölüm ölen eleman, zaten her ölen bize tehdit deyip de sonra ulan bunun önlemini neden almadık ya da almıyoruz muhabbeti yapmamaları pek garip geldi bana. allahın hapishanesi işte, kilit zorunluluğu falan getirin bir şeyler yapın. kaç kişiyi kaybettiler, üstelik rick geçen insanlar en büyük savunmadır diyordu ya o da saçma oldu bu şekilde.

.zombilik virüsü yanında bir de hastalık virüsü çıkardılar. zencinin yavuklusunu da harcadılar. önceden de onunla takılmıyordu herhalde, diğer zenci kadın vardı gibi hatırlıyorum ama nedense sırf karıyı öldürecekler diye iki saat kucak muhabbeti izledik, bir de şarkı söyledi romantik adam.

.glenn ve maggie çiftimiz pek tatlılar, aynen bu şekil devam etsinler bebek falan düşünmesinler. daryl ve sevgili öğretmenimizin arasında ne olduğu henüz belli değil, birbirlerine değer veriyorlar işte fazlası yok. bir de bu öğretmenimiz hayatta kalma kuralları meselesinde pek sert çıktı. çocuğa babasını öldürtecek falan. hepsi carl mı anasını satayım?

.carl'ı rehabilite ediyormuş sevgili rick, geçen sezondaki olaydan sonra silah yasaklanmışmış ama şimdi bu olaylar yüzünden tekrar çıktı silahlar, domuzlar öldü gitti. tekrar savaşçı olacaklar anlaşılan.

.sevgili zenci ninjamızın da bebek korkusu varmış. ayağını incitti yok yere, derken bebeği kucağına verince de bebekler gibi ağladı. duygusal bir sahne idi pek.

--- spoiler ---