4 Ekim 2013

the legend of korra s02e04:

Civil Wars, Part 2

--- spoiler ---

.amca'nın foyası sonunda meydana çıktı. en başından beri korra'nın babasına tezgah kurmuş önce kabileden sürülmesine neden olmuş daha sonra vatana ihanetten yargılatıp ölüme mahkum etti sonra iyi biri edası ile cezalarını indirtti falan. beklenen oldu, güzel de oldu ama topyekün savaş yerine korrayı elçi gibi gönderdiler niyeyse.

.bu güney-kuzey kendi aralarında takılacaklar şimdi, korra da bir yolculuğa çıkacak. birleşik kuvvetleri alıp gelecek ve savaş bitecek mi? tüm sezonun konusu olacak ise biraz fazla belli bir konu ama belki de geliştirirler bilemedim. şu ruhlar meselesi zaten karışık o yöne de gidebilir bilemedim.

.tenzin hikayesi de bir yandan akıyor. pek bir hareket yok ama ailelerinden sıkılıp mağaraya kaçan kızını almaya gitti sonra da ailenin önemini anlayarak geri döndüler, özür dilediler barıştılar falan. aang'ın sülalesi de pek bir garip hakkaten. fena tasarlamamışlar ama hepsi de iyi karakter.

.kız arkadaş vurgunu elemanın olayları da pek komik idi adamlar ciddi meseleler içinde komiklik de güzel serpiştirmişler. en son çılgınlar gibi geliyor idi kız ya sonrasını göremedik. bakalım hep birlikte maceraya atıldık artık.

--- spoiler ---