18 Ekim 2013

it's always sunny in philadelphia s09e06:

The Gang Saves the Day

--- spoiler ---

.on numara bölüm oldu, hani komiklik bakımından çok daha yaran bölümleri olduydu ama bu bölümle ayrıca uğraşmış elemanlar. bilindik şeyleri tekrar etmişler belki ama yine de sonuçta adamlar o bilindik şeyler ile karakter yaratıyorlar üstelik hepsini süper absürt yerlere bağlamışlar.

.mac geçen bölümden de kalan bir aksiyon dövüş olayından hayal kurar. süper sahneler çekmişler, hepsini döver ama sonunda ninja yıldızı ile ölür ve tanrının yanına oturur. tanrı tiplemesi de güzel, laflar da güzel.

.dee'nin hayali tahmin edilebilir tabi, fazla geliştirememişler bunu ama yine de uşak rolü saçmalığı iyidi. bir de en son brad pitt ile takılmalar falan fotoşoklu komikli iyi olmuş. kuş değilim diye şarkısı da iyidi.

.dennis'in hikayesi kendi gibi saçma sapan bir şey idi. göğüs ölümü gerçekleşen hatunu (hava durumu sunuculu bölüm) öldürmesi, iyileşme süreçleri, şarkıları falan hepsi pek tatlıydı.

.frank'in olayı çok net idi, akıllarıma durgunluk verdi ve acıktırdı itoğluit. güzeldi yine de adam koşuyor sosislisini yiyor arkada ekşın mekşın...

.charlie'nin olayında da aştılar iyice adamlar animasyona bağladılar. hani çok aşırı bir animasyon yoktu tabi ama up diye filme bağlamalarından kendi gibi tipler üretmelerine, farelerinin ölümünden, farelerinin her şeyleri yapmasına kadar pek tatlıydı cidden.

.en sonunda da bir kaç parça kapıp kaçtılar tabi, orası tahmin edilebilirdi hehe.

--- spoiler ---