23 Ekim 2013

arrow s02e02:

Identity

--- spoiler ---

.kahraman, katil ikilem meselelerinden gına geldi aslında ama sonunu güzel yaptılar. laurel arrow'u yakalattı gibi oldu. tabi yakalanabilir mi? sadece heyecan yaptırıyorlar. dramatik bir çıkış yapar yine bizim oğlan. tabi biraz zor görünüyorlar ya güzel bir şeyler yapar diye umuyoruz sonraki bölüme.

.bu arada ilk bölümden önce bir bölüm varmış, nedir ne değildir bilemiyorum yeni imdb listesinde gördüm. bir ara temin etmek lazım ama bakalım ne zaman.

.oku kesen adamlar, çin mafyalı sarışın kızlar. geçen bölümki sarışın kahraman ortalıklarda yoktu. neydi o? bir de bu oğlanı sadece muhbir olarak kullanmak falan. eğitecek birlikte dövüşecekler. arrow'un yamağı olacak sandım da daha ona çok var demek.

.diggle yengesinden ayrılmış hehe, felicity'de süper triplerde. zaten bu kadınla başka oluyor ya fazla yan rollerde kendisi. tabi yeri itibari ile öyle denebilir ama daha çok bilgisayar işi çıkartabilirler buna. bakalım artık.

.adadaki işler de iyice ağırdan gidiyor, crixus'a daha çok rol mü biçecekler. kız da mı ölecek kim bilir. şimdi pek de anlaşılmayan gizemli işler dönüyor.

--- spoiler ---