30 Ekim 2013

american horror story s03e03:

The Replacements

--- spoiler ---

.arızalılığın sınırını zorluyorlar iyice. ensest meseleleri ve abartmaları biraz fazla oldu ama adamlar ne yapsa kötü olmuyor. bizim oğlanın anası ensest imiş, bunca zaman oğlan da ses edememiş ama ölümden dönünce anayı öldürdü. buradan ensest anaların da başı ezilesiceler sonucunu çıkardık.

.sevgili cadı kızımızın çok saf olması biraz sinir bozucu tabi, gidip oğlanı bırakıyor hiç gözlemlemiyor, ha kimin aklına gelir tabi ama yine de bir ihtimal işte. sonra oğlanın vücudunu değiştirip anasına yolluyor. açıp bakacak mı dersen? bakmayacak elbette ama boğazında da iz var, daha ne? sonunda bunlar kavuşacak, oğlan ölü diye de seks yapmaları sıkıntı olmayacak falan filan herhalde... hikayeyi böyle görüyoruz, kötü değil ama fazladan katkı bekleriz.

.diğer tarafta fiona hala güç peşinde, oyuncu kızımızı harcadı. anasını da harcamış. sırf yüce olabilmek için, sırf hayatta biraz daha kalabilmek için biraz abartı bir önlem olmadı mı? hem kanserim dedi de yalan mı dedi anlamadım. sonsuz yaşam sırrını arıyor tabi, belki sezon sonu ölecek belki ölmeyecek kim bilir.

.down sendromlu tatlı kızımız kek ile erkeğin kalbine girecek gibi. o da pek acayip olur tabi eleman yakışıklı, kız böyle. anası dinci bir tip, bir bu karmaşa eksikti. tam oldu, süper oldu.

.şişko zencimizin halleri de pek garipti. azgın boğasını buldu ve sev beni diye davet etti. empati yeteneği mi varmış? yoksa madam'ın anlattıklarından mı çıkardı onu çok anlayamadım ama her türlü acayip sahne idi. hayvanlı pornoya bile girecekler az kaldı.

--- spoiler ---