4 Eylül 2013

Alien Mysteries e01:

The Reed Family

--- spoiler ---

.diğer bölümlerine göre sönük idi. en elle tutulur kanıtları arabadaki manyetik alan idi. başka açıklaması var mıdır diye hiç olaya girmediler. ha zaten olsa bölümü niye yapsınlar o da garip ama sevgili uzaylı dostlarımız reed ailesine takmışlar. zaten bölümün olayı da buydu.

.bir de dikkat ettim bütün olayları güvenilir kişiler üzerinden anlatıyorlar yok pilot, yok polis yok bilmem ne, yine polislik yapmış bir tipin başına gelenlerden konu başlıyor. yorgun argın eve dönerken ışık görüyor ve takip etmeye başlıyor. sonra bunu alıyorlar, yatırıyorlar inceliyorlar bir sürü bir şey yapıyorlar. hepsini sonradan hatırlıyor.

.daha sonra çocukluğuna iniyoruz, kardeşini de almış götürmüşler öyle hatta ailesi ile yaptıkları bir araba yolcuğunda da benzeri bir deneyim yaşamışlar ailecek. hani işin içinde aile var ve bunlar bu kadar saklıyor ise toplu bir kafayı yeme bile olabilir aslında ama tüm bunlara girmek yerine kardeşlerin açıklamalarını dinledik.

.diğer tarafta extremofil meselesinden bilimsel kimliği ile açıklamaya yapan biri var idi. eh yani tamam olabilir bir şey demiyoruz da reed ailesine niye takmışlar ona dalalet etmiyor. zaten adamların mufon diye örgütü bildiğin uzaylı görün lan diye çekim merkezi oluşturuyor gibi. kafayı yiyen görüyor işte, başka açıklaması mı var? uzaylı olsam niye bu tiplere gideyim? o kadar teknolojim olsa nasıl tamamen beyinlerini yıkamayayım? bunların hiç birinin açıklaması yok haliyle.

--- spoiler ---