1 Ağustos 2013

Suisei no Gargantia e12:

Ketsudan no Toki

--- spoiler ---

.karar anına geldik, ledo albayı ile savaşacak mı savaşmayacak mı? savaş başlar ama bir de o ne? striker kontrolü ele almış, albay çoktan ölmüş ve her şey bu makinanın başından çıkıyor imiş. insanları köleleştirmiş, acayip bir din yapmış, yaşlıları hastaları gözden mi çıkartıyor ne yapıyor öyle bir törenden sonra ledo'nun gözleri açıldı.

.insanlık namına gelişen olaylar ilgi çekici, normalde kullanıcısı olmadan böyle kararlar alamaması gerekir idi. açıklanacak bir hadise mi bilmiyorum. üstüne bir hastalık yüzünden kokpitten çıkmıyor da dediydi, hastalık bilgilerini chamber istediydi ama demek olayı çözecek kadar zeki değilmiş bizim chamber.

.neyse hepsi birlikte güzel bir şaşırtmaca yapmış oldular. bu kadar olaydan sonra filoya katılanlar isyan etti, hepsi dişine göre rakip buldu. bizim korsan büyük memeli bunlara mı katılacak sonunda? onu da dahil ettiler. sarışın eleman büyük silahlar ile ledo'ya yardım etti.

.öncesinde haberci kızımız gargantia'ya uçtu, haberler götürdü. muhtemelen onlar da destek olmaya gelecekler. tabi gelince fazladan insan ölmeyecek mi? anahtar dediğin ne işe yarıyor son bölümde bunları göreceğiz. sezon sonu mudur? devamı gelecek mi bilemiyorum. artı bir bölüm daha var ama o da mutlu mesut bir bölümdür. mangal partisi falan yaparlar yine herhalde.

--- spoiler ---