15 Temmuz 2013

falling skies s03e05:

Search and Recover

--- spoiler ---

.bu kurtuluş hikayesini uzatmadıklarına sevindim amma velakin kötü sıçışlardalar insanı üzüyorlar. olaylar tamamen saçma şekilde gelişiyor. ulan bir de saçmalığın farkında olup hani eleştiriye cevap verelim babında pope'un ağzından bak köstebeği bile bulmadan başkan ile görüşmeye gittin aha neler oldu demeye getiriyorlar.

.ulan zaten görüşme hiç bir türlü olmamalıydı. nerden çıktı görüşme? hadi görüştün diyelim bu şekil olay çıkmamalıydı? iyi mi oldu yani? amaç neydi? uzaylılar ile ittifak kurup diğerlerini yıkmak mı? bu telsizle denemiyor mu? telsiz ile ittifak kurulmuyor mu? eski usul yüzyüze görüşme de nedir? bu kadar güvenlik sorunu olan bir dönemde... neyse öyle işte.

.bir de pope ile muhabbetler, şakalar dövüşler. uçurumdan atlamalar, hayat kurtarmalar... deposu dolu araba bulmalar derken yine döndük başa. neye yaradı şimdi şu son iki bölüm?

.üstelik anne ortadan kayboldu. üstüne başkan yardımcısı uzaylıların inşa ettiği yapı hakkında fikirler edindi. hepsi bunların tom'un ayağa kalkmasını bekliyor şimdilik.

.bir tane ceset buldu bizim ekip, iki saat gömdüler konuştular falan. yok efendim anasının da cesedi ortada mı kalmıştır? yok şöyledir yok böyledir... cidden hani şurayı nasıl dolduralım arkadaşlar diye çok düşünüp de saçmalama kısımları koymuşlar.

--- spoiler ---