6 Temmuz 2013

falling skies s02e08:

Death March

--- spoiler ---

.ikinci sezonun en kötüsüydü bu. doğru düzgün bir şey olmadı, üstüne iki saat konuşmalardır dramdır. saçma sapan işlerdir. ulan yola bakarak sür be adam. ikidir kaza atlattı. bir küçük kıza çarptı, hadi o önüne atladı diyelim. köprüye gelince yine bakmıyordu yola. oyunculuk yapacağız derken gözünü yoldan ayıranlardan bunlar.

.neyse çarliston muydu neydi hehe, oraya geldiler ama yerinde yeller esiyor. yıkmışlar etmişler, zaten yıkılmasa şaşardım. ilk zaten belliydi dedim, hele köprüyü falan yıkmaları zaten allahın emri.

.ardından hop bizim carter geldi, beyaz saçları ve bıyıkları ile ağır abimiz, çilek getirmiş. yarasın koçlarıma... adamlar başka yere yerleşmiş demek, gizli saklı iş yapmaları lazım ama hani daha küçüğe bölünmeleri gerekiyor idi. daha ilk sezon ilk bölümlerde bu yüzden ayrılmıştı 2. bölük... şimdi ne oldu da birleşiyoruz? adam mı kalmadı? 3bin kişi falan diyorlardı. bunların cevaplarına gelmezler herhalde hiç.

.sarışın hatun (ismini pek duyamıyoruz bu arada) önceden esrarkeş ve hırsız imiş. bölümün en önemli mevzusu buydu. hal de biraz zaman ver bana geyiği yaptı bunun üzerine. ha birlikte pek iyiler tamam da böyle bir şeye ne gerek var o kadar olay içinde.

.tamamen dolgu bir bölüm idi, normalde hop diye varabilirler idi. yolda bir şey de olmadı. uzaylılar yolu falan nasıl bilmez, o kadar aracın ısısını falan nasıl algılayamaz. örttükleri şey nasıl bir yalıtımdır arkadaş diye düşünmeden de edemiyorum.

--- spoiler ---