1 Temmuz 2013

falling skies s02e03:

Compass

--- spoiler ---

.jimmy'i çıkardılar diziden. niyeyse uyuz oluyordum o oğlana ama en son avlanma meselelerinde baya büyümüşler gibiydi güya. fena olmadı yani ölmesi, zaten eğer o yaradan kurtulsa yok artık saçmalamayın derdim.

.olaylar olurken kırmızı gözlü sıçrayanımız ben'i kontrol altına aldı. nasıl bir koşumsa dikenleri bile kontrole yetiyor demek. en azından durdurmaya yetiyor ya da beynine yeni bilgiler yüklüyor bilemedim. bu tom'un kafadan çıkan paraziti içine alan eleman. ne yapıyor peşlerinde, neyin peşinde anlamak mümkün değil.

.üç bölümdür söyleyeyim diyorum bir türlü denk gelmedi. artan rollerde sanctuary'den henry beyleri görüyoruz. figüran neredeyse ama yine de öyle işte kendine bir ekmek kapısı bulmuş oynuyor.

.bölümün çoğu ölümdür, gömülmedir konuşma şeklinde geçse de fena işler olmadı. bir uçak geldi havaalanına, direnişi farklı boyutlara çıkarmışlar. 3bin kişi meclis falan seçmişler, ordular falan varmış bir yerlerde dünya çapında örgütlenmeye çalışıyorlarmışmış. tabi eğer böyle ise tom ile bağlantı kuran uzaylı neden bunlara siz nasıl direnişçisiniz böyle yauv demiş, o anlamsız oldu biraz.

.jimmy ardından bu topluluğa karışmaya gidiyorlar artık bizim bölük... 300 kişiden 176 kişi kalmış. bunca zaman ölenler bu kadar imiş. bu uzaylılar da çok şapşal demek ki... pope meselesine girmedim bile dikkat edersek, bıktırdı artık. öldürseler de kurtulsak şu pope'dan.

--- spoiler ---