2 Haziran 2013

warehouse 13 s04e14:

The Sky's the Limit

--- spoiler ---

.eh eğlenceli bir bölüm idi, sihirbaz gösterili, hayvan haklı bir bölüm oldu. bir de artie'nin meselesi var idi. sezon sonuna kadar üstünden atamayacak herhalde bizim kalın kaşlı amca. kolay değil tamam da çok abartmasalar bari. şimdi bir tane psikolog mudur nedir geldi? konuşmaya da başladılar sonunda.

.olayların ilki atlara kötü davranan jokeyleri cezalandıran bir tipin meselesi idi. oturanboğanın battaniye parçası ile yapıyormuş bunu. ingilterede takıldılar güya, eğlenceli idi yine de tabi. takımlar böyle güzel zaten, tipler de fena değil idare eder işte.

.diğer tarafta sihirbaz olan yaşlı bir dedeye son bir güzellik yapmak isteyen torunun kullandığı nesne meselesi var idi. uçuşa geçtiğinde daha önce uçurdukları göğe yükselip ölüyorlarmış. eh bu da güzel idi, sonunda lambayı çaldı ama ondan bir şey olmaz herhalde.

.atlar üzerinde claudia'nın hedef olduğuna dair mesaj çakıldı. kim idi o kadın bilemedim. bir yerden gözüm ısırdı ama klasik olarak takım üyesinin başına bir şey gelsin ilgi çekici olsun tarzı bir şey yapacaklar herhalde. bakalım artık.

--- spoiler ---