22 Haziran 2013

falling skies s01e06:

Sanctuary: Part 1

--- spoiler ---

.olayları hafiften geliştiriyorlar da anlamadığım bir şey var hemen diyeyim. şimdi çocukları ayırmak tamam mantıklı güzel bir fikir de, eli silah tutmayan yetişkinleri tutmanın ne manası var? onlar neden biz de beraber gidelim demediler? ben bunu anlamadım. çocuklarımızdan ayrılmayız geyiği döndü iyi güzel de, ulan biz de gidelim niye demedi biri? onların gitmesinin sakıncası neydi? söyledilerse de duyamadım artık.

.adam tam hain çıktı, ilkin şüphe ettirdiler, sonra sağ sağlim vardıklarında yanılttı pezevenkler dedik sonra bi de ne görelim hakketten çocukları veriyor imiş. bir nevi vergi gibi ya da dokunmasınlar diye bir şey herhalde ya çok saçmalamış tabi. hayatta kalmak için göz görmüyor denebilir buna...

.neyse ki bizim esaslı delikanlımız yanlarında. planlarını boşa çıkartacak allahın izniyle. o kadar çocuklar için uğraşıp yine çocuk mevzusuna bağladılar ama yine en azından uzaylılar ilerliyor, çatışma falan olacak inşallah.

.şöyle büyük bir çatışma görebilecek miyiz? diye merak da ediyorum. o kadar paraları var gibi durmuyor ya hayırlısı tabi.

.bir de ilaçları alıp kaçmayı düşünen tipler falan zorlama olmuş. nereye kaçıyorsun arkadaş diye sormak lazımdı bunlara da bırak gitsinler dedi.

.üstüne sonunda tüm sıkıntıların altında yine şu mal eleman çıkmasına sinir oldum. bir türlü öldüremediler adamı. ne hikmetse artık.

--- spoiler ---