21 Haziran 2013

falling skies s01e05:

Silent Kill

--- spoiler ---

.son beş dakikası geçmedi resmen, adamlar son bölümü ağırlaştırıp drama boğalım diye kasıyorlar. karakter yazımında cidden sıkıntı var, senaryo da çok sakat. yakaladıkları uzaylıyı canlı tutuyorlar idi ya, doktoru pisi pisine harcattılar uzaylıya. üstüne sevgili anne'miz üstünde test yapmalıyız bık bık etti, öldürtmedi. ardından bu uzaylıları sessiz öldürme metodu bulmalıyızla geldiler buna ve hop öldürdü uzaylıyı.

.şimdi bunlara yardım etmek için yaptı iyi hoş da ne bileyim o kadar laf nereye gitti böyle olunca? benzer şekilde sert mizaçlı komutanımız git gide yumşuyor, müziklerden etkileniyor. ailelere sempatik davranıyor. hani insanları yiyici olarak görüyorlardı? hani insanları korusun diye bizim tarihçi tomu getirdilerdi yardımcılığa?

.uzaylı şefkati diye de bir şey çıkardılar. aslında kötü görünmüyor ama ne bileyim bu bile yok artık dedirtiyor insana. lan ne ara şefkatli canlılarmış bunlar? koşum ile iletişim sağlıyorlar ise onun üzerinde niye çalışmıyorlar? niye o kadar ellerinde tuttukları halde iletişim kuramadılar bir türlü? hani dertleri uzaylılar değil de bebek doğsun, bir toplum olsun da aralarında muhabbet artsın tarzı bir şey... bu da kötü tabi ama yapacak bir şey yok.

.beş bölümde diğer kızı kurtarmaya giderse al sana ilk sezon bitti işte hehe. ne ara uzaylılarla savaşacaklardı?

--- spoiler ---