20 Haziran 2013

falling skies s01e04:

Grace

--- spoiler ---

.evet sağlam saçmalamaya başladılar artık ama önce şu dialoglar meselesine girmek istiyorum. walking dead'de de bir sürü vardı bunlardan. ha onun kadar iyi değil belki ama benzer bir şey olması garip. bildiğin ucuza getirme yolu gibi bir şey. devamlı aksiyon yapamazlar belki ama bir işe koyulduklarında bari yapmasalar çok iyi olacak. saçmalıyorlar çünkü...

.en saçma kısmı, iletşim kısmı idi herhalde... hiç mi bilim insanı kalmamış, devletin hiç mi gücü kalmamış? resim göstererek, soru sorarak iletişim mi olur? napıyorsunuz siz lan diye kimse dememiş mi? üstelik insan vasıtası ile konuştuğu zamanda da doğru düzgün bir iletişim kuramadılar. ha çocuğa zarar gelmesin diye dallama atladı belki ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

.dua meselesi ise yine saçma kısmı idi, hani o kadar şeye rağmen insanlar inançlarını kaybetmedi falan filan demeye getirmek için zorlama işler. bir tane salak kızın peşinden insanların sürüklenmesi gibi saçma sapan bir şey. uzaylılar burada da allahınız nerede diye sormak lazım aslında ya neyse işte... ekmek meselesi iyidi bu arada.

--- spoiler ---