12 Mayıs 2013

Night Stalkers e01:

Hyenas

--- spoiler ---

.sırtlanların gece hayatına girdik bu sefer de. sanırım bu serinin ilk bölümüymüş bu. giriş kısmında biraz hareketli haller oldu. tam çekemediler ama güzel görüntüler vardı. geceleri daha aktifler ve çerez gibi hüpletiyorlar hayvanları.

.aslanların yamulttuğu sırtlan görüntüsü acayip idi. gündüz vakti gösterdiler ama ağız burun karışmış birbirine. benzer bir olay için tek erkek aslan 30 sırtlana kafa tuttu bir süre. o görüntüler de acayip idi.

.en ilginç görüntüsü gece suyun içinde birlikte oynamaları idi. cidden köpekler gibi davrandılar bu kısımlarda. başka yetişkin vahşi hayvan oynamaz dedi ama pek bilimsel gelmedi bu elemanın dediği, tabi görüntü yine de çok ilginç idi. diğer tarafta bir çiftliğe rastlayıp gerçek köpeklerden kaçmaları da ilginç idi. tabi çok fazla yara almak istememek ile ilgili hem hem de sürü halinde değiller idi.

.sırtlanların canlı canlı yemelerine hep ayar oluyorum. çok acayip geliyor. gece avında da yaptıkları bir seferinde ayaktaki hayvanın bağırsağını çıkartı verdi aniden dışarı... napıyorsun sen lan sırtlan diyesim geldi ama ne yapsın başka?

--- spoiler ---