4 Mayıs 2013

Dark Matters: Twisted But True s02e06:

Creative Evil, Curiosity Killed Dr Katskee, Bat Bomb

--- spoiler ---

.bu bölüm ilginç idi üç konu da. bir acayip idi. ilk konu experiment filminin gerçek hikayesi  idi. adamın tekinin bunu denemiş olması ve nerdeyse benzer sonuçlar vermiş olması gerçekten çok ilginç. insan psikolojisine bak sen diyor insan. hapishane deneyi yapıyor, zamanla gardiyanlar gerçek gardiyan. mahkumlar gerçek mahkum hatta deneyin başındaki psikolog da gerçek hapishane müdürü gibi davranıyor. allahtan psikolog kız arkadaşı aklını başına getiriyor da kan çıkmadan deney sona eriyor.

.katskee diye bir doktor kardeşimiz, kokain ile uyuşturulan insanların ölümü üzerine bir araştırma yaparken kendini öldürüyor. çok saçma oluyor ve yaptığı araştırma da bir şeye yaramıyor. pisi pisine ölüyor yani, saçma sapan. koskoca doktor, odasında yardım alamadığı için ölmüş gibi bir şey...

.son olayda japonlara hangi bombayı atalım çılgınlığı yaşandığı sırada adamın teki yarasa bombası yapmaya kalkıyor. hatta başarıyor bile ama tam kontrol edemiyor tabi haliyle. yarasaları soğukta uyutmak, sıcakta hareket etmeleri. bomba bağlamak gökten bomba gibi atmak falan çok fantastik işler hakkaten.

--- spoiler ---