3 Mayıs 2013

arrow s01e21:

The Undertaking

--- spoiler ---

.güzel bir bölüm oldu diyelim. beklenmedik işler oldu biraz. oliver'ın annesinin olayını bu kadar çabuk anlayacağını düşünmemiştim. diggle'ın yeniden ekibe katılacağını düşünmediydim. ayağına gitti adamın daha ne yapsın. katılacak artık. diğer tarafta oğlanı ekibe katmadıkları için memnun oldum.

.iki farklı senaryo yazmışlar da ortada buluşmuşlar gibi, bölümler öyle ilerliyor. bu bölüm adayı hiç görmedik. onun yerine geçmişte babası ve esas kötü amcanın işlerini gördük. elemanın plan iyimiş aslında, karısının öldüğü mahalleyi temizlemek istiyor. temizlemek için de baştan yıkıp yapacak işte. her zamanki gibi çılgın plan.

.felicity aksiyonun içine daldı. lafını esirgemeyen çılgın espiriler yapan hoş bir hatun kızımız. kafa da zehir maşallah, neyse şimdi o zenci eleman kurtulana kadar dediydi. artık çıkacak mı ekipten? bu mevzuya hiç girmediler o olaydan sonra ya uyutuyorlar sanıyorlar. olmaz öyle.

.oliver da ne anasının gözüymüş arkadaş. çaktığı önünde çakmadığı arkasında. he zengin falan ya yalancılar ustasıymış. babası ile çıkmadan şimdi ilanı aşk ettiği kıza boynuzu takmış geçirmiş. hatta adada çinli ile de yaklaştıydı. nerde bulsa halleniyor, maşallahı var. tabi öyle bir adam değişmiş de hayatının aşkı olduğuna ikna olmuş falan da filan da... en yakın arkadaşı düşmanı olacak belli ki... karı kız davasına...

--- spoiler ---