20 Nisan 2013

nikita s03e18:

Broken Home

--- spoiler ---

.sean'ı öldürdüler allahsızlar. esasa karakterlerin ölümü iyidir hoştur ama bunu pek hoş yapamadılar. ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama madem vuruldun be adam niye koşmuyorsun revire. kaburgam kırıldı falan diyor, ulan insan vurulduğunu bilmez mi diyorsun? sonra iç kanamayı tarif ediyor falan. hop hakkın rahmetine kavuşuyor.

.alex'i sapıttıralım diye zorlamışlar, dramatik bir çıkış olsun falan diye herhalde. daha iyi ölebileceği bin tane durum oldu, her birinden kurtuldu. tam her şey bitti derken öldü... hem iyi hem kötü, diyecek söz yok.

.amanda'nın aslında helen olduğu meselesi de iyi idi aslında. herkesi kurtaramazsın meselesini ilk elden yaşamış oldu nikita. amanda'nın beyin üstüne ihtisası babasından geliyor imiş. tabi ne olursa olsun bir nevi sanal gerçeklik yaratması biraz abartı.

.owen olayını kalıcı yaptılar sanki iyi hoş ama amanda bir laf edince devre dışı bırakıyor idi bu elemanın. beynine bir mekanizma yüklemişti sanki. bir kullanımlık falan değilse son sahneler de biraz fazla olmuş.

.tabi yine ilgi çekmelerinden, merak uyandırmalarından ve sürüklemelerinden ötürü tebrik ederiz. bir de esas karakteri harcadılar. tekrardan bir yıkım döküm falan. işlerin buraya geleceğini pek göremedik. allahtan kalan ajanları yakalamaya devam etmediler.

--- spoiler ---